Ki is az a Kárász Zsolt Bence? 

Motivációs előadó, üzleti mentor.

14 évesen csak egy átlagos, vékony, önbizalomhiányos, rossztanuló srác, aki mindvégig tudja, hogy benne sokkal több van, de azt nem tudja, hogy ezt, hogyan tudja kamatoztatni. 

14-18 éves kora között

Zsolt már 14 évesen dolgozott, iskola mellet kosár meccsekre járt időt mérni, vagy szezonálisan fagyit árult egy strandon. 16 éves korától több multi cég és gyorsétterem alkalmazottja is volt. 

A különbség közte és sok fiatal között, hogy Zsolt azért dolgozott, hogy el tudja magát tartani. 

A mindennapos cselekvés által szépen lassan elkezdte magát felépíteni. Ekkor előjött benne a vágy, hogy elkezdjen valamit visszaadni az embereknek, így hát elkezdte kezdetben teljesen ingyen segíteni az embereket. Volt, hogy egy nap 4-5 emberrel is találkozott, meghallgatta elakadásaikat, majd tanácsokkal látta el őket.

18 évesen hivatalosan is megalapította vállalkozását, ahol motivációs előadóként és üzleti mentorként segíti az embereket. A sok kemény munka beérett, ugyanis vállalkozása alapítása után 4 hónappal kimaxolta a katáját (elérte kisadózó vállalkozóként a 12 millió forintos bevételt.) Ezt követően megalapította vállalatát.

18 éves korától a mai napig

Zsolt az elmúlt időszakban több tízezer emberhez szólt a különböző offline és online rendezvények keretein belül. 

2 Könyvnek (Milliomos Képlet, Járd a saját utad) szerzője.

Módszertanait sikerrel alkalmazzák a világ számos pontján.  

Zsolt Mentoráltjai nemzetközi szinten a következő országokban élnek: USA, Anglia, Skócia, Németország, Ausztria, Szlovákia, Szerbia, Magyarország, Románia, 

 

Küldetése: 2028.08.06-ig minimum 100 millió embernek segíteni